Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 29 Mart 2017 - 02:48 Yorum: 0

İzmir’de patlama: 1 ölü, 1 ağır yaralı

İzmir'in Buca ilçesinde gece saatlerinde önce bir araçta hemen ardından bir çöp konteynerinde iki ayrı patlama meydana geldi.

İzmir’de patlama: 1 ölü, 1 ağır yaralı

İzmir'in Buca ilçesinde gece saatlerinde önce bir araçta hemen ardından bir çöp konteynerinde iki ayrı patlama meydana geldi. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.

Olay gece saatlerinde İzmir'in Buca ilçesi Fırat Mahallesinde meydana geldi. Mahallede önce bir otomobilin patladığı hemen ardından yaklaşık 300 metre ileride çöp konteynerinde patlama meydana geldiği bildirildi. Patlama sonrası 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin ise ağır yaralandığı öğrenildi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, ekiplerin bölgede arama ve inceleme çalışmaları sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber