Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 19 Ekim 2014 - 15:53 Yorum: 0

İzmir'de renkli koşu festivali

Festivale katılan koşucular parkurdaki renk istasyonlarında renkli toz yağmuruna tutuldu

İzmir'de renkli koşu festivali

İZMİR (AA) - ABD'de başlayıp tüm dünyaya yayılan Color Sky 5K koşu festivalinin Türkiye'deki üçüncüsü İzmir'de düzenlendi. Katılımcıların renkli toz yağmuruna tutulduğu festivalde "renkli" görüntüler oluştu.

Ankara ve İstanbul'dan sonra İzmir'de İnciraltı'ndaki Kent Ormanı'nda gerçekleştirilen etkinliğe yüzlerce kişi katıldı.

Her yaştan katılımın olduğu festivalde, koşucuların üzerine her bir kilometrede kurulan renk istasyonlarında renkli tozlar atıldı. Gıda boyasıyla renklendirilen mısır nişastası olan tozlar, yarışa beyaz tişörtlerle başlayan koşuculara rengarenk bir görünüm verdi. 

Etkinliğe katılan Alper Tok, tatil için İzmir'de bulunduğunu belirterek, etkinliğe spor ve eğlence amacıyla katıldığını söyledi. Arkadaşlarıyla birlikte koştuğunu aktaran Tok, keyifli bir etkinlik yaşadıklarını kaydetti.

Üniversite öğrencisi Ayşe Gültekin de hafta sonunu bir aktiviteyle değerlendirmek için katıldıkları koşuda güzel zaman geçirdiklerini belirtti.

Etkinlikten elde edilen gelirlerin bir kısmının Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği'ne bağışlandığı belirtildi.

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber