Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 24 Temmuz 2014 - 23:03 Yorum: 0

İzmir'de şehit ve gazi yakınlarına iftar

İZMİR (AA) - Urla ilçesinde, Sosyal Yardımlaşma Derneği ve Urla Kaymakamlığı tarafından şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği verildi. Urla Rahatla Restorant’da düzenlenen iftar yemeğine...

İzmir'de şehit ve gazi yakınlarına iftar

İZMİR (AA) - Urla ilçesinde, Sosyal Yardımlaşma Derneği ve Urla Kaymakamlığı tarafından şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği verildi. 

Urla Rahatla Restorant’da düzenlenen iftar yemeğine Urla Emniyet Müdürü Oğuzhan Şahin, Urla Jandarma Komutanı Cemil Erdemir, Urla Savcısı Serdar Akan, Urla Kaymakamlığı'na vekalet eden Çeşme Kaymakamı İnci Sezer Becel ve aileler katıldı.

İftar yemeğinden sonra konuşma yapan Kaymakam İnci Sezer Becel, "Böylesine önemli, değerli bir ayda barışın ve kardeşliğin, hoşgörünün hakim olması gerekirken maalesef dünyanın birçok yerinde Müslüman kardeşlerimiz zalimin zulmü altında acı çekmekte, can vermektedirler" dedi.

Din, dil, ırk ayrımı olmadan hiçbir insanın acı çekmesini silahlar gölgesinde yaşamasını istemediklerini ifade eden Becel, "Bu akşam dünyanın neresinde olursa olsun haksızlığa zulme uğramış insanların, Müslüman kardeşlerimizin gördüğü zulmün durması için dua edelim. Şunu da iyi biliyoruz ki, barış ortamında yaşamamızın teminatı olan bu ülke için canlarını vermekten çekinmeyen aziz şehitlerimiz ve gazilerimizdir. Onlara şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber