Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 04 Mart 2015 - 12:18 Yorum: 0

İzmir'de taciz iddiası

Kadın avukat ve doktorları taciz ettiği ileri sürülen bir kişi yakalandı

İzmir'de taciz iddiası

İZMİR (AA) - İzmir'de kadın avukat ve diş hekimlerine cinsel içerikli mektup göndererek taciz ettiği ileri sürülen bir kişi yakalandı. 

Emniyetten alınan bilgiye göre kadın diş hekimi H.K., Çiğli'de bulunan iş yerinin önüne gelen tanımadığı bir erkeğin kendisine küfür ve hakaret ettiği, bir gün sonra aynı kişinin iş yerinin kapısının altından içeri cinsel, hakaret ve tehdit içerikli mektup bırakarak taciz ettiği şikayetiyle İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu. 

Şikayet üzerine harekete geçen Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, H.K.'nın işyeri güvenlik kamerası ile çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. 

Polis, kamera kayıtlarından çeşitli suçlardan aranan ve hakkında 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan Ş.B.'nin kimliğini tespit etti. Çiğli'de gözaltına alınan Ş.B'nin İzmir'in çeşitli ilçelerinde kadın avukatlara ve diş hekimlerine cinsel içerikli mektuplar gönderdiği belirtildi. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber