Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 22 Eylül 2014 - 20:38 Yorum: 0

İzmir'de tedavi gören Filistinli yaralılar

AK Parti İzmir milletvekilleri Ulema ve Dağ, kentte tedavi gören Filistinli yaralıları ziyaret etti

İzmir'de tedavi gören Filistinli yaralılar

İZMİR (AA) - AK Parti İzmir milletvekilleri Nesrin Ulema ve Hamza Dağ, Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören 8 Filistinli yaralıyı ziyaret etti.

Yaralılarla tek tek ilgilenen ve sohbet eden milletvekilleri hastaların durumları hakkında doktorlarından bilgi alarak, şifa dileğinde bulundu. 

Ulema ve Dağ, sohbet ettikleri Filistinli yaralılara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını da iletti.

Burada gazetecilere açıklama yapan Ulema, Türkiye’nin Filistin başta olmak üzere mazlum milletlere kucak açtığını ve dünyanın da dikkatini bu insanlık dramına çekmek istediğini söyledi.

Ulema, "Bugün kendisine çağdaş, demokratik, insan haklarına saygılı ve medeni diyen bazı ülkeler, Müslüman coğrafyada yaşanan katliamlara ve insanlık dramına seyirci kalmakla yetiniyor" dedi. 

Türkiye'nin geçmişinden gelen gelenek ve inançları doğrultusunda sorumluluğu gereği mazlum halklara bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkacağını ifade eden Ulema şöyle konuştu:

"Gazzeli, Suriyeli, Iraklı kardeşlerimizin maruz kaldıkları bu insanlık dışı savaşların bir an önce sona ermesi için gerek bölgesel ve gerekse uluslararası çabalarımız hız kesmeden devam edecek. İzmir’deki hastanelerde tedavi gören Gazzeli yaralıların sağlık durumlarının iyiye gittiğini sevinerek öğrendik. Bütün yaralılar iyileşene kadar ne gerekiyorsa yapılacaktır."

Ulema ve Dağ'a İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Güney Genel Sekreteri Behzat Özkan ve hastanenin yöneticisi Mustafa Demir de eşlik etti. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber