Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Mart 2017 - 16:03 Yorum: 0

İzmir’de tekne alabora oldu: 2 kişi kurtuldu, 1 kayıp

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, balık tutmaya çalışan üç arkadaş teknenin alabora olması sonucunda Gölcük Gölü'ne düştü.

İzmir’de tekne alabora oldu: 2 kişi kurtuldu, 1 kayıp

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, balık tutmaya çalışan üç arkadaş teknenin alabora olması sonucunda Gölcük Gölü'ne düştü. Kişilerden ikisi kendi imkanlarıyla kurtulurken, biri kişi ise suda kayboldu.

Edinilen bilgiye göre, olay, Ödemiş ilçesi Gölcük Gölü'nde dün gece saatlerinde meydana geldi. Balık tutmak için tekneye binen üç arkadaş, dalgalı gölde teknenin alabora olmasıyla göle düştü. Üç arkadaş, kurtulmak için büyük mücadele verdi. Düşen üç arkadaştan ikisi, kendi çabalarıyla canlarını son anda kurtardı. Hüsnü Çetgez (51) ise gölde kayboldu. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Kurtarılan iki şahıs acil servis ekipleri tarafından tedavi altına alındı.

Bölgede 12 saattir çalışmalar devam ediyor

Çetgez'in kurtarma çalışmalarına ise AKUT'un da aralarında bulunduğu çok sayıda ekip dahil oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı 8 kişilik dalgıç ekibi de, gölün içerisinde 51 yaşındaki adamı bulmaya çalıştı. Bölgede 12 saattir arama çalışmalarının aralıksız devam ettiği belirtilirken, aradan saatler geçmesine rağmen şahıs bulunamadı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber