Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Eylül 2014 - 14:18 Yorum: 0

İzmir'de telefonla dolandırıcılık iddiası

İZMİR (AA) - Balçova ilçesinde telefon dolandırıcılarının tuzağına düştüğü iddia edilen kişi, banka çalışanın dikkati sayesinde dolandırılmaktan kurtuldu.Edinilen bilgiye göre, Balçova...

İzmir'de telefonla dolandırıcılık iddiası

İZMİR (AA) - Balçova ilçesinde telefon dolandırıcılarının tuzağına düştüğü iddia edilen kişi, banka çalışanın dikkati sayesinde dolandırılmaktan kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, Balçova ilçesindeki bir bankanın şubesine gelen İ.K'nın telaşlı şekilde sürekli cep telefonuyla konuşması banka çalışanının dikkatini çekti. Durumun polise bildirilmesi üzerine kısa sürede bankaya gelen polis ekipleri para süsü verilmiş kağıtları bir poşetin içine doldurdu. Dolandırıcıların tuzağına düştüğü iddia edilen kadınla da konuşan ekipleri, şüphelilerin talimatlarına uymasını istedi. 

Polislerin verdiği poşetle şüphelilerin söylediği yere gitmesi istenen İ.K, Ata caddesinde bir saat yürütüldü, çeşitli noktalarda bekletildi. Daha sonra Köroğlu sokak kavşağında yanına yaklaşan bir şahıs içinde 10 bin lira para olduğunu düşündüğü poşeti kadından aldı.

Bu sırada takipte olan polis ekipleri şüpheliyi kıskıvrak yakaladı.  

Gözaltına alınan S.A. işlemlerinin ardından  dolandırıcılık suçundan adliyeye sevk edildi. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber