Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 19 Ağustos 2017 - 13:08 Yorum: 0

İzmir’de Transanatolia Rally Raid heyecanı

Türkiye'nin en uzun ve zorlu rallisi olan Transanatolia Rally Raid, İzmir'den start alıp Samsun'da sona erecek.

İzmir’de Transanatolia Rally Raid heyecanı

Türkiye'nin en uzun ve zorlu rallisi olan Transanatolia Rally Raid, İzmir'den start alıp Samsun'da sona erecek. Bu sene 7.'si düzenlenecek olan Transanatolia, onlarca yerli ve yabancı yarış pilotlarına ev sahipliği yapacak.

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri (İZFAŞ) ev sahipliğinde Fuar İzmir'den start alacak olan 7. Transanatolia Rally Raid, 7 günde toplam 2 bin 850 km yol kat edip Samsun'da son bulacak. Türkiye'nin Alpleri olarak anılan Batı Toros Sıradağları üzerinden ilerleyecek olan Transanatolia, Denizli, Antalya, Konya-Karapınar, Niğde-Aladağ'ın ardından Kapadokya, Tokat-Gümünek'den sonra Samsun'a varacak. Motosiklet, 4x4 araba, ATV, Buggy ve Kamyon kategorilerindeki araçların katılımıyla gerçekleşecek olan yarışa bu yıl İtalya, Fransa, Portekiz, İspanya, Hollanda, Yunanistan, Yani Zelanda, Arjantin, Azerbaycan ve Kıbrıs'tan yerli ve yabancı onlara yarış pilotu katılacak.

Bugün İzmir Gündoğdu Meydanından Start alacak olan Transanatolia, 26 Ağustos'ta Samsun Meydan'da son bulacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber