Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 10:53 Yorum: 0

İzmir'de uyuşturucu operasyonları

Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi'nin düzenlediği 6 ayrı operasyonda yaklaşık 300 gram esrar ve 265 uyuşturucu hap ele geçirildi

İzmir'de uyuşturucu operasyonları

İZMİR (AA) - İzmir'de düzenlenen 6 ayrı operasyonda yaklaşık 300 gram esrar ve 265 uyuşturucu hapla birlikte gözaltına alınan 17 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi bünyesinde görev yapan "Narkotim" ekipleri, il genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik 6 ayrı operasyon düzenledi.

Karabağlar ilçesinde ihbar üzerine bir eve operasyon düzenleyen ekipler, İ.S. ve O.A.B'yi gözaltına aldı. Yapılan aramada 2 ayrı şeffaf jelatine sarılı 4 uyuşturucu hap, meşe tabir edilen satışa hazır 4 paket içinde 3,40 gram esrar ile uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 705 lira ele geçirildi. Şüpheli O.A.B. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile salıverilirken, adliyeye sevk edilen İ.S, tutuklandı. 

Bornova ilçesinde bir ikamete düzenlenen operasyonda  A.M.M.A, F.A. ve H.K. gözaltına alındı. Aramalarda meşe tabir edilen paketlenmiş 217,5 gram esrar, 3 ayrı kilitli poşet içerisinde 261 uyuşturucu hap ele geçirildi. Şüpheli, A.M.M.A. ve F.A. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile salıverilirken şüpheli H.K. sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Bayraklı ilçesinde ise M.H, M.Y. ve K.Ç. ihbar üzerine gözaltına alındı. Şüphelilerin üst aramasında şeffaf jelatine sarılı 2 paket haklinde 2 gram esrar ele geçirildi. Şüpheli M.H. ve M.Y. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ifadelerinin ardından salıverildi. Adliyeye sevk edilen K.Ç. tutuklandı.

Çiğli ilçesinde düzenlenen operasyonda A.K ve M.A yakalandı. Şüphelilerin adreslerinde ve üst aramalarında ise satışa hazır 57 esrar, ele geçirildi. Şüphelilerden M.A. sevk edildiği mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, A.K. ise tutuklandı.

Narlıdere ilçesinde ihbar üzerine C.S'nin ikametine düzenlenen operasyonda leğen içerisinde 90 gram esrar ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen C.S, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Konak ilçesinde ise şüpheli M.B, D.D, D.B.K, A.E, M.C.K. ve E.Y.'nin üst aramalarında kağıda sarılı 25 esrar, şeffaf jelatine sarılı 1 içimlik esrar, sigara kağıdına sarılı yarısı içilmiş esrar, esrar içmekte kullanıldığı anlaşılan 2 pet şişe ele geçirildi.

Şüpheli D.D., D.B.K., A.E., M.C.K. ve E.Y. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadeleri alındıktan sonra salıverildi. Diğer şüpheli M.B. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber