Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Ağustos 2014 - 11:08 Yorum: 0

İzmir'de uyuşturucu operasyonu

Jandarma ekiplerince yapılan operasyonda, 176 kilogram esrar ile 13 bin 450 kök Hint keneviri ele geçirildi

İzmir'de uyuşturucu operasyonu

İZMİR (AA) - Tire ilçesinde, jandarma ekiplerince yapılan operasyonda, 176 kilogram esrar ile 13 bin 450 kök Hint keneviri ele geçirildi. 

İstihbarat çalışmaları sonucunda Tire ilçesine bağlı Işıklı Mahallesi Kazantepe mevkisinde Hint keneviri yetiştirildiği bilgisine ulaşan İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, çalışma başlattı. Ekipler, G.K'ya ait tarlada 13 bin 450 kök Hint keneviri ile daha önce hasadı yapılan bitkilerden imal edilmiş 176 kilogram esrar ele geçirildi.

Operasyonun ardından yapılan araştırmada, ekim yapılan tarlanın G.K. tarafından yaklaşık 1 yıl önce E.S'ye kiralandığı bilgisine ulaşan ekipler, daha önce "uyuşturucu imal etmek" suçundan sabıkası bulunduğu tespit edilen E.S'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Öte yandan, İzmir İl Jandarma Komutanlığı'nın 2014 yıl başından bu yana uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği operasyonlarda, 232 kilogram esrar ve 42 bin 979 kök Hint keneviri ile 45 "extacy", 8 "LSD" ve 60 gram "bonzai" adlı sentetik uyarıcı ve uyuşturucu madde ele geçirildiği bildirildi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber