Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 26 Kasım 2014 - 16:13 Yorum: 0

İzmir'de uyuşturucu operasyonu

Esrar, uyuşturucu hap ve bonzai satıp, imalatının yapıldığı iddia edilen bir eve düzenlenen operasyonda aynı aileden 4 kişi gözaltına alındı

İzmir'de uyuşturucu operasyonu

İZMİR (AA) - İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, iki ay sürdürdükleri çalışma sonucunda uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yaptığı iddia edilen aynı aileden 4 kişiyi gözaltına aldı.

Alınan bilgiye göre, Aliağa ilçesi Aşağışakran mahallesinde bir evde uyuşturucu imalatı ve satışı yapıldığı ihbarı üzerine jandarma ekipleri çalışma başlattı. 

Yaklaşık 2 ay süren teknik ve fiziki takip yapan ekipler, şüphelilerin ikamet ettikleri evde farklı türlerdeki kimyasal maddeleri yabani otlarla karıştırarak bonzai türü uyuşturucu madde ürettikleri, devlete ait orman arazilerinde yasadışı kenevir ekimi yaparak esrar elde ettikleri ve imal ettikleri uyuşturucu maddeleri, başta Bergama ve Aliağa ilçeleri olmak üzere İzmir’in ilçelerinde satışını yaptıklarını tespit etti.

Jandarma ekipleri dün eve düzenledikleri operasyonla H.S. ile birlikte eşi G.S,  çocukları N.S ve N.S'yi gözaltına aldı.

Evde yapılan aramada ise poşetler içinde satışa hazır halde toplam 3 kilo 21 gram esrar, bonzai yapımında kullanıldığı değerlendirilen 67 gram yabani ot ve 46 gram kimyasal madde, 1 hassas elektronik terazi, 3 cam emzirme şırınga, 2 uyuşturucu madde içiminde kullanılan sulu pipo, 2 kutu sigara sarma kağıdı, 5 alüminyum folyo, 2 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Şüphelilerin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber