Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 26 Ağustos 2016 - 10:08 Yorum: 0

İzmir’de uyuşturucu operasyonu

İzmir'de, narkotik polisleri Konak, Narlıdere, Bornova ve Gaziemir'de yaptıkları operasyonda yaklaşık 12 kilo uyuşturucu madde ele geçirirken 5 şüpheliyi...

İzmir’de uyuşturucu operasyonu

İzmir'de, narkotik polisleri Konak, Narlıdere, Bornova ve Gaziemir'de yaptıkları operasyonda yaklaşık 12 kilo uyuşturucu madde ele geçirirken 5 şüpheliyi yakaladı.

İzmir genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kapsamında; Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Narlıdere ilçesinde otoban kenarında arazi içerisinde bulunan bir barakaya birkaç şahsın girip çıktığı görülmesi üzerine gerekli güvenlik tedbirleri alınarak yapılan operasyonla İ.Ş. (35), A.A. (36) ve B.K. (31) isimli şahıslar yakaladı. Arazide ve söz konusu barakada yapılan aramada 1 adet ruhsatsız yivsiz tüfek, 2 adet 12 mm. çapında fişek, 1 adet 9 mm. çapında fişek, 2 adet cep telefonu ile toplam 10 kilo 500 gram esrar maddesi ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İ.Ş. ve A.A. çıkarıldığı mahkemeden serbest bırakılırken B.K. ise tutuklandı.

3 kişi tutuklandı

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Konak, Bornova ve Gaziemir ilçelerinde yapılan 4 ayrı operasyonla Y.K. (61), M.E. (37), M.K. (22), M.A.Ö. (66) ve H.B.B. (37) isimli şahıslar yakalandı. Şahıslara ait adreslerde ve araçta ve şahısların üzerinde yapılan aramalarda toplam 1 kilo esrar maddesi, 150 kök kenevir bitkisi ve 120 gram kokain ele geçirildi. M.K. isimli şahıs alınan ifadesinin ardından Cumhuriyet Savcılığından, M.A.Ö. çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakılırken Y.K., M.E. ve H.B.B. ise çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber