Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 01 Şubat 2015 - 11:23 Yorum: 0

İzmir'de yapılması planlanan statlar

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Diniz:

İzmir'de yapılması planlanan statlar

İZMİR (AA) - Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın Yalı'da yapılacak tesisin sadece bir stat değil, aynı zamanda bir spor kompleksi haline getirileceğini söylediğini aktardı.

Diniz, yaptığı yazılı açıklamada, Bakan Kılıç'ın dünkü ziyaretiyle 15 yıl sonra bir spor bakanının kulübe geldiğini, bundan son derece memnun olduklarını belirtti.

Bakan Kılıç'ın ziyaretinin stat konusuna ne kadar duyarlı ve yakın olduğunu göstermesi bakımından önem taşıdığını bildiren Diniz, şunları kaydetti:

"Spor bakanımız dünkü toplantıda, sayın başbakanımızın da stadın Yalı’ya yapılacağı konusundaki açıklamalarını bizlere aktarmıştır. Görüşmemizde statların yaşayan ve gelir getirici alanlar olmasına özen gösterdiklerini, kulüplerin kendi ayakları üzerinde durabilmelerini istediklerini, o nedenle bu tesislerin yerlerinin çok önemli olduğunu bize anlatmışlardır. Dolayısıyla bakanımızın edindiği izlenimin de stadın yerinin Yalı olarak en uygun yer olduğudur.

Ben de kendisine stadın projesinde, sadece stadyum değil, amatör branşlarımızın da yararlanabileceği alanların olması gerektiğini anlatırken, sayın bakan da aynen böyle düşündüklerini, Türkiye'deki tüm statların bu şekilde planlandığını, Yalı’da da yapılacak olan tesisisin sadece bir stadyum değil aynı zamanda bir spor kompleksi haline getirileceğini ve öyle planlandığını bizzat aktardı. Bizim de görüşümüz bu alanın 365 gün yaşayan ve kulübe gelir anlamında ciddi katkılar yapabilecek bir tesis olacağına inancımızın olduğudur."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber