Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Sağlık 03 Nisan 2015 - 14:03 Yorum: 0

İzmir'deki 2 asistan hekimin domuz gribi olduğu iddiası

İzmir Tabip Odası: "İki meslektaşımızda domuz gribi teşhisi bulunmadığı, bu mevsimde görülebilecek başka virütik etkenlere bağlı hastalık tablosu olduğu öğrenilmiştir"

İzmir'deki 2 asistan hekimin domuz gribi olduğu iddiası

İZMİR (AA) - İzmir Tabip Odası, 2 asistan hekimin domuz gribi olduğu iddiasının gerçek dışı olduğunu bildirdi.

Odadan yapılan açıklamada, bugün bazı yazılı ve internet medyasında İzmir'deki iki asistan hekimin domuz gribi şüphesiyle tedavi edildiği haberlerinin yer aldığı, doktorlarla yapılan görüşmede böyle bir durumun olmadığı belirtildi.

Her insan gibi hekimlerin de her türlü hastalığa yakalanabileceğine değinilen açıklamada, "Konuyla ilgili yetkili meslektaşlarımızla görüşülmüştür. Anılan iki meslektaşımızda domuz gribi teşhisi bulunmadığı, bu mevsimde görülebilecek başka virütik etkenlere bağlı hastalık tablosu olduğu, meslektaşlarımızın sağlık durumlarının iyiye gittiği öğrenilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber