Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 05 Mart 2015 - 11:58 Yorum: 0

İzmir'deki cinayet

Bornova’da, bar işletmecisini sokak ortasında sopalarla dövdükten sonra bıçaklayarak öldüren sanıklardan biri müebbet üçü 15’er yıl hapis cezasına çarptırıldı

İzmir'deki cinayet

İZMİR  (AA) – Bornova ilçesinde 2,5 yıl önce bir bar işletmecisini sokak ortasında sopalarla dövdükten sonra bıçaklayarak öldüren sanıklardan birine müebbet, üçüne 15’er yıl hapis cezası verildi.

İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, “Tasarlayarak adam öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan tutuklu sanıklar Serdar G, Sidar G, Gökhan E, Süleyman Y. ile tarafların avukatları katıldı.

Mahkeme Başkanı Ömer Faruk Ceylan’ın, davanın karara bağlanacağını belirterek son savunmalarını sorması üzerine, sanıklar bir diyeceklerinin olmadığını söylediler.

Mahkeme heyeti, kamera görüntülerinde olayda bıçağı kullandığı tespit edilen sanık Gökhan E’ye müebbet, öldürme eylemine katıldıkları belirlenen Serdar G, Sidar G. ve Süleyman Y’ye 15’er yıl, maktule yumrukla vurdukları saptanan İhsan T, Feyzullah A. ve Ercan Y’ye 10’ar ay hapis cezası verdi. Sanıklar Mehmet E, Mehmet G. ve Mazlum G’nin ise beraatine hükmedildi.

Kamera görüntülerinde, olayda ihmalleri olduğu belirlenen 4 polis memuru hakkında da görevi ihmal suçundan cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunulmasına karar verildi.

2013 yılı Eylül ayında, Bornova 166 sokakta meydana gelen olayda, Küçük Park'ta bar işleten Erkan Kaya (31), işyerini kapattıktan sonra sokak üzerindeki bir arkadaşını ziyarete gitmiş, Kaya'nın arkasından apartmana girerek onu dışarıya çıkartan bir grup, sopa ve tekmelerle dövmüş, kendilerini bekleyen iki otomobille olay yerinden kaçmıştı. Ağır yaralı olarak kaldırıldığı Ege Üniversitesi Hastanesi'nde yaşamını yitiren Kaya’nın otopside Kaya'nın göğsünden de bıçaklandığı ortaya çıkmıştı.

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber