Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Sağlık 22 Ekim 2014 - 18:23 Yorum: 0

İzmir'deki Ebola şüphesi

İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü : "Ön tanı hastanın Ebola hastalığı olmadığı yönündedir"

İzmir'deki Ebola şüphesi

İZMİR (AA) - İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü, yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvuran ve geçen ay Somali'ye gittiği belirlenen üniversite öğrencisinde ön tanı olarak Ebola hastalığına rastlanmadığını bildirdi. 

Müdürlükten yapılan açıklamada, karın ağrısı ve ateş belirtileriyle Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne başvuran ve Ebola şüphesiyle İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Ege Üniversitesi öğrencisi H.Ö'nün izole odaya alındığı kaydedildi.

İlk muayenesi yapılan hastanın daha önce bir rahatsızlığı olmadığı, 1 ay önce Somali seyahati gerçekleştirdiği vurgulanarak, 3 gündür öksürük ve göğüs ağrısı şikayeti bulunan hastanın ateşinin yükselmediği, patolojik bulgu saptanmadığı bildirildi. 

Hastanın durumunun stabil olduğu bilgisinin yer aldığı açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Bakılan biyokimya değerleri normal bulunmuştur. Hastaya intravenöz serum tedavisi başlanmış, kan örnekleri Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Ankara'daki referans laboratuvarına gönderilmiştir. Ön tanı hastanın Ebola hastalığı olmadığı yönündedir."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber