Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 19 Nisan 2014 - 19:23 Yorum: 0

İzmir'deki trafik kazası ölü sayısı 5 oldu

Menemen Belediye Başkanı Şahin, kazada hayatını kaybedenlerin sayısının 5'e yükseldiğini, 30'u aşkın yaralının bulunduğunu bildirdi

İzmir'deki trafik kazası ölü sayısı 5 oldu

İZMİR (AA) - Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Çukurköy'deki dönenleri taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 4 kişinin olay yerinde 1 kişinin de hastanede yaşamını yitirdiğini, 30'u aşkın kişinin de yaralandığını söyledi. 

Kazanın ardından olay yerine gelerek durum hakkında bilgi alan Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Menemen Müftülüğü'nün Çukurköy'deki Kutlu Doğum Haftası etkinliğinden dönenlerin bulunduğu minibüsün yoldaki virajı alamayarak şarampole yuvarlandığını bildirdi. Olay yerinde 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 30'u aşkın kişinin de yaralı olarak Menemen ve İzmir'deki hastanelere kaldırıldığını belirten Şahin, hastanede de 1 kişinin yaşamını yitirdiğini bildirdi. 

Şahin midibüstekilerin Görece köyünden etkinliğe katılmak üzere Çukurköy'e geldiklerini öğrendiklerini söyledi. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber