Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Haziran 2016 - 18:58 Yorum: 0

İzmir’in Korkulu Rüyası Haraç Çetesi Çökertildi

İzmir-Urla arasında çalışan dolmuşların sahiplerine, şoförlerine ve bağlı bulundukları kooperatife baskı yaparak haraç topladıkları iddiasıyla gözaltına...

İzmir’in Korkulu Rüyası Haraç Çetesi Çökertildi

İzmir-Urla arasında çalışan dolmuşların sahiplerine, şoförlerine ve bağlı bulundukları kooperatife baskı yaparak haraç topladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 16 şüpheli tutuklandı.

Urla ilçesinde, dolmuşçulardan haraç alındığı yönünde ihbarlar alan Urla Cumhuriyet Başsavcılığı, operasyonun düğmesine bastı. Güvenlik güçleri, dolmuşların sahipleri, şoförleri ve bağlı bulundukları kooperatife baskı yaparak haraca bağladığı iddiasıyla toplamda 18 adrese baskın yaptı.

TABANCALAR, TÜFEKLER ELE GEÇİRİLDİ; HARAÇ LİSTESİ BULUNDU

Yapılan baskınlarda iki ruhsatsız pompalı tüfek, tüfeklere ait fişek ve çeşitli çaplarda tabanca mermisi, bir miktar uyuşturucu ile haraç olarak toplandığı öne sürülen paraların alındığı isim ve araç plakaları yazılı liste ele geçirildi. Operasyonlarda 16 şüpheli de gözaltına alındı. 16 kişi, emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılar Yalçın P., Ercan P., Güven T., Caner Ö., Recep G., Cenk Mert G., Ali K., Reşat G., Çetin A., Erkut T., Hasan Ş., Korcan Ç., Mehmet Yücel Y., Hasan T., Cüneyt Ç, Kerim M. tutuklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber