Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Ekim 2016 - 12:28 Yorum: 0

İzmir’in merakla beklenen eğlence mekanı açılıyor

Eğlence sektörünün önemli isimlerinden Tibet Özer ve ekibi, İzmir gece hayatına yeni bir eğlence anlayışı ve yeni bir isim kazandırmak için kolları...

İzmir’in merakla beklenen eğlence mekanı açılıyor

Eğlence sektörünün önemli isimlerinden Tibet Özer ve ekibi, İzmir gece hayatına yeni bir eğlence anlayışı ve yeni bir isim kazandırmak için kolları sıvadı.

Tibet Özer ve ekibi, üçüncü sezona "merhaba" diyen Berduşşş Meyhanesinden sonra İzmir gece hayatına yeni bir eğlence anlayışını kazandırmak amacıyla harekete geçti. HAS#TAG Discothegue isimli mekanın açılışının 07 Ekim 2016 Cuma gecesi yapılacağını belirtilirken, gecede işletmenin müzik direktörlüğünü üstlenen Cihan Kula set başına geçecek. 8 Ekim Cumartesi gecesi ise DJ Samet Liçina, katılımcılara unutulmaz bir gece yaşatacak. Yepyeni dekorasyonu ve kaliteli hizmet anlayışıyla hizmet verecek HAS#TAG Discothegue'nin, sezon boyunca yerli yabancı DJ'ler, sanatçılar ile İzmirlileri buluşturacağı bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber