Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 22 Temmuz 2019 - 13:58 Yorum: 0

İzmir’in önemli isimlerini buluşturan nikah

Dev Ajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi Başkanı Erhan Gölbey ile İzmir Demokrasi Üniversitesi (İDÜ) Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyesi ve...

İzmir’in önemli isimlerini buluşturan nikah

Dev Ajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi Başkanı Erhan Gölbey ile İzmir Demokrasi Üniversitesi (İDÜ) Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyesi ve İDÜ Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Aslı Güneş hayatlarını birleştirdi.

Dev Ajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi Başkanı Erhan Gölbey, İzmir Demokrasi Üniversitesi (İDÜ) Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyesi ve İDÜ Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Aslı Güneş ile nikah masasına oturdu.

İzmir'in önemli sivil toplum kuruluşları, dernek, vakıf üyeleri ve başkanları, İzmir iş dünyasının temsilcileri ve basın mensupları, Kültürpark Fuar Evlendirme Dairesinde gerçekleşen nikah töreninde katılarak Erhan Gölbey ve Aslı Güneş çiftini mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Nikahı Başkan Soyer kıydı

Konak Belediye Başkanı Mimar Abdül Batur, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Bedri Serter, İzmir Kadın Kuruluşları Birliği (İKKB) Başkanı Huriye Serter, Prof. Dr. Çimen Gülben Olguner ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in eşi Neptün Soyer'in şahitliğinde birbirlerine "evet" diyen çiftin nikahını ise Başkan Tunç Soyer kıydı.

Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM)'nin kurucu ortağı olan Necati Akpınar da nikah törenine katılanlar arasında yer aldı. Nikahın ardından düzenlenen kokteylde tebrikleri kabul eden Gölbey çifti, müzik eşliğinde nikah pastasını kesip, konuklarla bol bol fotoğraf çektirdi.

İzmir’in önemli isimlerini buluşturan nikah

İzmir’in önemli isimlerini buluşturan nikah

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber