Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 27 Nisan 2017 - 11:18 Yorum: 0

İzmirli İpek Öztosun yine şampiyon

Yaşar Üniversitesi'nin milli sporcusu İpek Öztosun, Üniversiteler Triatlon Şampiyonası'nda geçen yılın ardından bu yıl da birinci olmayı başardı.

İzmirli İpek Öztosun yine şampiyon

Yaşar Üniversitesi'nin milli sporcusu İpek Öztosun, Üniversiteler Triatlon Şampiyonası'nda geçen yılın ardından bu yıl da birinci olmayı başardı. Öztosun, bu yıl katıldığı tüm yarışlarda birinciliği bırakmadı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nde yapılan Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları Triatlon dalında, 19 farklı üniversitenin sporcuları yarıştı. Sporcular, 750 metre yüzme, 20 kilometre bisiklet ve 5 kilometre koşu branşlarında kıyasıya mücadele etti. Zorlu yarış sonunda Yaşar Üniversitesi öğrencisi, Balkan ve Türkiye şampiyonu, Avrupa ikincisi milli triatlet İpek Öztosun, geçen yıl olduğu gibi birinci oldu. Kürsüyü ise Egeli sporcular elde etti. Balıkesir Üniversitesi'nden İlayda Kara ikinci, Dokuz Eylül Üniversitesi'nden Esra Nur Gökçek ise üçüncü oldu.

İzmirli İpek Öztosun yine şampiyon

İzmirli İpek Öztosun yine şampiyon

İzmirli İpek Öztosun yine şampiyon

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber