Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 20 Ekim 2017 - 10:28 Yorum: 0

İzmirli iş adamı Hakkı Atila’dan 6. mağaza

İzmir'in çeşitli bölgelerinde faaliyet gösteren mağazaları ile kent ekonomisine katkı veren iş adamı Hakkı Atila, Atila Doğtaş mağazalarının 7.'sini...

İzmirli iş adamı Hakkı Atila’dan 6. mağaza

İzmir'in çeşitli bölgelerinde faaliyet gösteren mağazaları ile kent ekonomisine katkı veren iş adamı Hakkı Atila, Atila Doğtaş mağazalarının 7.'sini Kısıkköy'de İzmirliler ile buluşturdu.

Mağazanın açılış programına Doğtaş'ın üst düzey yöneticilerinin yanı sıra Erzincanlılar Derneği İzmir Şube Başkanı Yaşettin Demirbaş, AK Parti Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Adem Seçilmiş, İzmir'in tanıdık siyasetçi ve iş adamları ile çok sayıda davetli katıldı. Açılış öncesi konuşma yapan Atila Tekstil Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Atila, "Fabrikamız iyi, üretimimiz iyi, müşteri portföyümüz çok iyi durumda. Türkiye'de herkes krizi bahane ederken bizler İzmir Kısıkköyde 6. şubemizi açmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizler doğru marka seçimiyle yolumuza devam ediyoruz. Bu memlekette kim bir taşın üzerine taş koyarsa onunla beraberiz. Piyasada zor durumlar yaşayan arkadaşlarımız var bunu da biliyoruz. Biz bunu yanlış firma seçimine bağlıyoruz." dedi. Atila, mağazacılıkta yenilik ve açılışların devam edeceğini sözlerine ekledi.

Türkiye genelinde 152. mağazanın açılışını yaptıklarını kaydeden Doğtaş Türkiye Satış Müdürü Ayhan Özcan ise, "İzmir'de yeni mağazalar için saha ekiplerimiz aralıksız çalışmalarını sürdürmektedirler. Amacımız İzmir genelindeki müşterilerimize konsept mağazalarımızla en iyi hizmeti verebilmek." diye konuştu.

Doğtaş Genel Müdürü Ersin Serbes de, yeni mağazanın hayırlı olmasını dileyerek, "Bu sene sonuna kadarki hedefimiz tüm mağazalarımızın konsept yeniliğidir. Tüm dünyadaki mağazalarımıza yeni bir heyecan kazandırmak için yeni bir konsept üzerinde çalışıyoruz. Bayilerimizin yeni lokasyonlar sağlaması her zaman planlarımız dahilindedir. İnşallah sene sonuna kadar 85 yeni mağaza daha açacağız. 2018 hedefimiz ise 92 yeni mağaza olacaktır. Şimdiden çalışmalarımız başlamıştır." dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek mağazanın açılışı gerçekleştirildi. Mağazayı gezip ürünleri inceleyen konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

İzmirli iş adamı Hakkı Atila’dan 6. mağaza

İzmirli iş adamı Hakkı Atila’dan 6. mağaza

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber