Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Ağustos 2014 - 11:03 Yorum: 0

İzmirli itfaiyeciler şampiyonaya hazırlanıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Olimpiyat takımı, Kazakistan'da düzenlenecek İtfaiye Sporları Dünya Şampiyonası'na katılacak

İzmirli itfaiyeciler şampiyonaya hazırlanıyor

İZMİR (AA) - İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Olimpiyat Takımı, Kazakistan'ın Almatı kentinde 4-9 Eylül'de düzenlenecek İtfaiye Sporları Dünya Şampiyonasına hazırlanıyor.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, İzmirli itfaiyeciler, Olimpiyat Takımı Antrenörü ve Arama Kurtarma ve Afet İşleri Şube Müdürü İsmail Derse'nin antrenörlüğünde Toros Eğitim Merkezi'nde çalışıyor. 

Merdiven çıkıp hortumlarla koşan takım üyeleri, yarışma standartlarına uygun pistte günde 4 saat antrenman yapıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Antrenör İsmail Derse, "3 arkadaşımız görev değiştirdiği için takımdan ayrılmak zorunda kaldı. Onların yerine gelen yeni arkadaşlarımızın takıma adapte olabilmeleri için ekstra antrenman yapıyoruz. Kıdemlilerin tecrübesinden, yeni arkadaşlarımızın da enerjisinden yararlanarak genç bir ekip oluşturduk. Başarılı olacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber