Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mayıs 2016 - 11:18 Yorum: 0

İzmit Belediyesi 3 Boyutlu Teknolojiler Fuarında

İzmit Belediyesi, İstanbul'da bu sene 3.sü düzenlenen 3 Boyutlu Teknolojiler Fuarı'na katıldı.

İzmit Belediyesi 3 Boyutlu Teknolojiler Fuarında

İzmit Belediyesi, İstanbul'da bu sene 3.sü düzenlenen 3 Boyutlu Teknolojiler Fuarı'na katıldı.

İstanbul Convention Center'da organize edilen ve yurt içi ve yurt dışından çok sayıda şirketin katıldığı 3 boyutlu yazıcı fuarında İzmit Belediyesi, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın vizyon projelerinden 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi ile yer aldı. Türkiye'de faaliyetlerinin yapısı bakımından ilk olma özelliğini taşıyan ve açıldığı günden bu yana 7 binden fazla kişiyi ağırlayan 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi'nin fuardaki standı yoğun ilgi gördü.

Standı ziyaret edenlere 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi Sorumlusu Veysel Arif Yüksel tarafından detaylı bilgi verilirken, Genç Girişimciler Merkezi Koordinatörü Enis Göçer de İzmit Belediyesi'nin gençlik çalışmalar hakkında katılımcılara bilgilendirmede bulundu.

Fuarda katılımcılara, İzmit'in tarihini ve kültürünü anlatan yayınlar da hediye edildi. Vatandaşlar, İzmit Belediyesi'nin standından ve gençlik projelerinden etkilendiklerini dile getirdiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber