Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Ağustos 2016 - 10:13 Yorum: 0

İzmit Belediyesi yaz okullarını piknik şöleninde ağırladı

İzmit Belediyesi, Türkiye Gençlik Vakfına bağlı olan yaz okulları öğrencilerini piknik şöleninde ağırladı.

İzmit Belediyesi yaz okullarını piknik şöleninde ağırladı

İzmit Belediyesi, Türkiye Gençlik Vakfına bağlı olan yaz okulları öğrencilerini piknik şöleninde ağırladı.

İzmit Belediyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı Kocaeli İl Temsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği piknik Cephanelik mesire alanında yapıldı. Türkiye Gençlik Vakfı Kocaeli İl Temsilciliği'nin 5 haftalık yaz okulunu tamamlayan 240 öğrencinin katıldığı pikniğinde öğrenciler ve veliler keyifli zaman geçirdi. Piknikte İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın yanı sıra, Türkiye Gençlik Vakfı Genel Merkez Orta Öğretim Koordinatörü Mustafa Yüksel, Türkiye Gençlik Vakfı Kocaeli il Başkanı Yusuf Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Piknik şöleninde konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Vakıf başkan ve yönetimimiz, öğretmenlerimiz çok aktif ve özverili çalışıyorlar. Biz gençliğimizde bu kadar aktif olamadık. Hep okuduk başımızı kitaptan kaldıramadık. İzmit Belediye Başkanlığı görevime seçildiğim günden itibaren gençlerimize yönelik çalışmalarımız hep önceliğimiz oldu. Özellikle atadan gelen o kudreti, o gücü yavrularımıza taşımada, ata yadigarlarını korumada, özellikle imanlı gençlerin yetiştirilmesine, kuran kurslarımıza hep destekler verdik, vermeye de devam edeceğiz. Gençlerimize destek vermek bizim boynumuzun borcu. İnşallah daha güzel işleri birlikte yapacağız. TÜGVA projelerini bize sunsun biz de elimizden gelen desteği vereceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber