Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ekim 2016 - 16:38 Yorum: 0

İzmit Belediyesi’nde görev değişikliği

İzmit Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişikler Müdürlüğü'ne Server Yıldırım getirildi.

İzmit Belediyesi’nde görev değişikliği

İzmit Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişikler Müdürlüğü'ne Server Yıldırım getirildi.

İzmit Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişikler Müdürlüğü'de görev değişimi oldu. Yapılan değişimle Sevtap Cengiz'in yerine Server Yıldırım göreve getirildi. Göreve gelen Yıldırım'ın İzmit doğumlu olduğu, ilk, orta ve lise öğrenimini İzmit" de tamamladıktan sonra 2002'de Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nden, 2007 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olduğu bildirildi.

Öte yandan 2015 yılında Sakarya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Anabilim Dalı Mahalli İdareler ve Şehircilik Bölümü'nde yüksek lisansını tamamlayan Yıldırım, profesyonel iş hayatına 2003 yılında Kuruçeşme Belediyesi'nde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Uzmanı olarak başladı. İzmit Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü'nde çalışan Server Yıldırım, Süper Hizmet Masası Sorumluğu ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü'nde de görev yaptı. Yıldırım, birçok sivil toplum örgütünde gönüllü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber