Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 15 Haziran 2020 - 15:53 Yorum: 0

İzmit Belediyesi’nden Gündoğdu’da asfalt seferberliği

Yazın gelmesiyle birlikte asfaltlama çalışmalarına kent genelinde hız veren İzmit Belediyesi, Gündoğdu Mahallesi'nde 250 metrelik asfalt yama çalışması...

İzmit Belediyesi’nden Gündoğdu’da asfalt seferberliği

Yazın gelmesiyle birlikte asfaltlama çalışmalarına kent genelinde hız veren İzmit Belediyesi, Gündoğdu Mahallesi'nde 250 metrelik asfalt yama çalışması yaptı.

Yollarda konforlu ulaşımı sağlamayı hedefleyen İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Gündoğdu Mahallesi'ndeki Türkyılmaz ve Özön sokaklarda asfalt yama çalışması gerçekleştirdi. Doğal nedenlerle tahrip olan yollarda asfalt yama çalışması yapan ekipler, tahribata bağlı oluşan çukurları da kapattı. Çalışmalar kapsamında Tükyılmaz Sokak'taki bozulan 200 metrelik kısımda önce kazı çalışması yaptı. Kazı çalışması yapılan yerlere daha sonra 140 ton sıcak asfalt dökülerek yol düzeltildi. Ekipler aynı işlemi 45 ton asfalt kullanarak Özön Sokak'taki yolun 50 metrelik kısmında da gerçekleştirdi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin titizlikle yürüttüğü çalışmalar sayesinde mahallelerdeki yollar daha güzel bir görünüme kavuştu.

İzmit Belediyesi’nden Gündoğdu’da asfalt seferberliği

İzmit Belediyesi’nden Gündoğdu’da asfalt seferberliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber