Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Şubat 2020 - 11:33 Yorum: 0

İzmit Belediyesinden vatandaşlara uyarı

İzmit Belediyesi bir açıklama yayınlayarak, Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yardımcıları ve adına para ve burs talep eden şahıslara itibar edilmemesi...

İzmit Belediyesinden vatandaşlara uyarı

İzmit Belediyesi bir açıklama yayınlayarak, Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yardımcıları ve adına para ve burs talep eden şahıslara itibar edilmemesi konusunda vatandaşları uyardı.

İzmit Belediyesi, vatandaşları dolandırıcılar konusunda uyardı. Belediyeden yapılan açıklamada, "Son günlerde İzmit Belediyesi, Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin isimleri kullanılarak bazı iş yerlerinden bağış ve burs talep edildiğini, hatta haksız kazanç sağlamak amacıyla belediye içerisinde iş takibi yapılarak haksız kazanç sağlanmaya çalışıldığını öğrendik. Vatandaşlarımızı bu tür dolandırıcılara karşı uyanık ve duyarlı olmaya çağırıyor, bu tür olaylara maruz kalınması durumunda şikâyetlerini mutlaka belediyeye ve adli mercilere bildirmelerini önemle rica ediyoruz" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber