Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 30 Ekim 2020 - 18:28 Yorum: 0

İzmit, İzmir’e yardım için hazır bir şekilde bekliyor

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Ege Denizi'nde meydana gelen ve İzmir'de yıkıma neden olan deprem sonrası yardıma ekibini hazırladıklarını...

İzmit, İzmir’e yardım için hazır bir şekilde bekliyor

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Ege Denizi'nde meydana gelen ve İzmir'de yıkıma neden olan deprem sonrası yardıma ekibini hazırladıklarını açıkladı.

Ege Denizi'nde bugün saat 14.51'de merkez üssü İzmir'in Seferihisar ilçesi açıkları olan 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından meydana gelen yıkım sonrasında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de yardım için hazırlıklarını tamamladıklarını ve destek için yola çıkmaya hazır olduklarını açıkladı.

Başkan Hürriyet açıklamasında, "Arama Kurtarma Ekibimiz hızlıca hazırlıklarını tamamladı. AFAD'tan gelecek haber doğrultusunda destek için yola çıkmaya hazırız. Geçmiş olsun İzmir. Ege Denizi'nde meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, umarım can kaybı yaşamayız. Bölge halkının yanındayız. Arama Kurtarma Ekibimiz hızlıca hazırlıklarını tamamladı. AFAD'tan gelecek haber doğrultusunda destek için yola çıkmaya hazırız" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber