Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Ağustos 2016 - 12:18 Yorum: 0

İzmit parkları sürekli düzenleniyor

İzmit Belediyesi'nin sınırları içerisinde bulunan bütün mahalle ve sokaklarda başlattığı park ve çocuk oyun gruplarıyla ilgili düzenleme çalışmaları...

İzmit parkları sürekli düzenleniyor

İzmit Belediyesi'nin sınırları içerisinde bulunan bütün mahalle ve sokaklarda başlattığı park ve çocuk oyun gruplarıyla ilgili düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Parklardaki bakım çalışmalarını tamamlayan Belediyenin Park Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri mevcut oyun gruplarının altına çocukların kova ve küreklerle oynayabilecekleri zemini kum olan geniş bir oyun alanları oluşturdu. Çalışmalar kapsamında çocukların daha güvenli oynayabilmeleri sağlandı. Çocuklarını daha güvenli ve daha uygun koşullarda zaman geçirebilecekleri parklara kavuşan aileler ise yapılan çalışma için İzmit Belediyesi ekiplerine teşekkür ettiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber