Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 12 Temmuz 2019 - 10:03 Yorum: 0

İzmit Yapı Kontrol Müdürlüğünde kan değişimi

KOCAELİ (İHA) – İzmit Belediyesi'nde görevinden ayrılan Yapı Kontrol Müdürlüğü görevinde bulunan Mehmet Öğretmen'in yerine 19 yıllık belediye çalışanı...

İzmit Yapı Kontrol Müdürlüğünde kan değişimi

KOCAELİ (İHA) – İzmit Belediyesi'nde görevinden ayrılan Yapı Kontrol Müdürlüğü görevinde bulunan Mehmet Öğretmen'in yerine 19 yıllık belediye çalışanı Ethem Can atandı.

İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü olarak görev yapan Mehmet Öğretmen müdürlük görevinden ayrıldı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, görev değişikliği sebebiyle Mehmet Öğretmen'in bundan sonra çevre denetim koordinatörü olarak görev yapacağını kaydetti. İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, Mehmet Öğretmen'den boşalan Yapı Kontrol Müdürlüğü görevine de 19 yıldan beri belediyeci olan ve İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde çalışan inşaat mühendisi Ethem Can'ı atadı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber