Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Ağustos 2016 - 11:18 Yorum: 0

İzmit Zabıtası denetimlerine devam ediyor

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde kanuni şartları ve sağlık koşullarını taşımayan satıcılar hakkında cezai işlem...

İzmit Zabıtası denetimlerine devam ediyor

İzmit Belediyesi ilçe genelindeki denetimlerine hız verdi.

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde kanuni şartları ve sağlık koşullarını taşımayan satıcılar hakkında cezai işlem başlattı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Zabıt Müdürlüğü ekipleri, "Seyyar satıcılarla ilgili denetimlerimiz aralıksız devam edecek. Ana caddelerde seyyar olarak, açıkta satışa sunulan yiyecekler; bölgedeki toz, egzoz gazlarına maruz kalıyor, bu da halk sağlığını olumsuz etkiliyor. Ayrıca vergi vermeden, kayıtsız bir şekilde satış yapan bu şahıslar haksız kazanç sağlamakta. Bu durum da vergisini veren vatandaşlarımıza haksızlık yapılmış olunuyor. Bu yöndeki çalışmalarımızı titizlikle sürdüreceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber