Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 16 Ağustos 2016 - 13:38 Yorum: 0

İzmit Zabıtasından online denetim

İzmit Belediyesi, ilçedeki iş yerlerinin denetimlerini online denetim sistemiyle gerçekleştirecek.

İzmit Zabıtasından online denetim

İzmit Belediyesi, ilçedeki iş yerlerinin denetimlerini online denetim sistemiyle gerçekleştirecek.

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, online ruhsat denetim sistemi uygulamasıyla örnek bir uygulamayı hayata geçirdi. Bilişim ve teknoloji çağını gereklerine uygun bir çalışma yürütmek isteyen İzmit Belediyesi, esnaf denetimlerini online olarak yönetiyor. Proje kapsamında tablet, cep telefonu ve normal bilgisayarlar üzerinden anlık olarak esnaf denetimleri yapılıyor. Uygulanan sistem sayesinde Ruhsat Denetim Müdürlüğünün veriminin de arttığı öğrenildi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer, "İzmit esnafımızın iş yerinin camlarına yapıştırılacak olan QR kare kod barkodlar iş yerinin yeni nesil ruhsatları gibi işleyiş sağlayacak. Denetim ekiplerinin kullandıkları tablet bilgisayarlardan okutulacak QR kare kodlar sayesinde iş yerinin içerisine girmeden dışarıdan denetim sağlanacak. Olası uygunsuzluklar da ise durum tespit tutanağı veya şikayet konularına anlık olarak cevap verebilecek. Vatandaşlarımızın daha kaliteli ve sağlıklı hizmet alabilmesi yönündeki adımlarımız her zaman büyük ölçüde olacaktır. Denetim yapan dış ekiplerimiz tarafından iş yerinin konum bilgileri, iş yeri ile alakalı resimler ve uyarı bilgileri anlık olarak merkez ile paylaşılmaktadır" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber