Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 15 Ağustos 2016 - 13:18 Yorum: 0

İzmit’in modern hayvan pazarı için ön kayıtlar başlıyor

İzmit Belediyesi'nin Karadenizliler mahallesinde yaptığı Modern Hayvan Pazarı için ön kayıtlar yarın başlıyor.

İzmit’in modern hayvan pazarı için ön kayıtlar başlıyor

İzmit Belediyesi'nin Karadenizliler mahallesinde yaptığı Modern Hayvan Pazarı için ön kayıtlar yarın başlıyor.

İzmit Belediyesi tarafından yapılan Modern Hayvan Pazarı'nda Kurban Bayramı hazırlıkları son aşamaya geldi. Modern hayvan pazarında satış yapacak celepler için ön kayıtlar yarın başlıyor. 16-17 Ağustos tarihlerinde kurbanlık hayvan satıcılarının ön kayıtlarının alınacağını belirten belediye yetkilileri, ön kayıt yaptıranların taleplerinin değerlendirilip, 19 Ağustos Cuma günü tahsis işlemlerinin başlayacağını belirtti. Ön kayıt yaptırmayan satıcılara yer tahsisinin yapılmayacağı da vurgulandı.

20 bin metrekarelik araziye kurulan modern hayvan pazarının 4 bin metrekaresini kapalı alan oluşturmakta. İzmit halkının ve kurbanlık hayvan satıcılarının en iyi koşullarda kurban alışverişini yapması için inşa edilen pazar içerisinde hastalık şüphesi taşıyan hayvanların muhafaza edileceği karantina padokları, alım satım kantarları, giriş ve çıkışta araçları tamamen dezenfekte eden dezenfekte tünelleri, misafir yatakhaneleri, soyunma ve duş odaları, mescit, mutfak, idari birimler, TIR parkı, samanlık, gebe hayvanların tespiti için gözlem bölümleri, sızdırmazlık esasına göre düzenlenmiş çevre kirliliği yapmayan gübre çukuru, yağmur ve temizlik sularının tahliyesi için yapılmış kanalları yer alıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber