Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 23 Mart 2018 - 11:43 Yorum: 0

İzmit’in yaşlıları bowlingde yarıştı

KOCAELİ(İHA) – İzmit Belediyesi tarafından 11 farklı bölgede hizmete açılan Emekli Evlerine üye 105 kişi, bowling turnuvasına katılarak eğlenceli...

İzmit’in yaşlıları bowlingde yarıştı

KOCAELİ(İHA) – İzmit Belediyesi tarafından 11 farklı bölgede hizmete açılan Emekli Evlerine üye 105 kişi, bowling turnuvasına katılarak eğlenceli bir gün geçirdi.

İzmit'te 11 farklı bölgede bulunan Emekli Evlerine üye 105 kişi yaşlı, İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen bowling turnuvasında doyasıya eğlendi. Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamındaki turnuva kadın-erkek karışık olarak yapıldı. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Örgev'in de katıldığı turnuvada ilk üçe giren emekli evlerine kupa, bütün katılımcılara da madalya verildi.

İzmit'te bulunan bir AVM'de düzenlenen etkinlikte birinciliği Tepeköy emekli evi, ikinciliği Kadıköy emekli evi, üçüncülüğü de Yahya Kaptan emekli evi elde etti. Yaşlılara karşı farkındalık oluşturmak ve toplumu bu konuda daha duyarlı hale getirmek amacıyla düzenlenen turnuva sonunda hep birlikte yemek yenildi. Emekliler, etkinlik için İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a ve AVM yetkililerine teşekkür ettiler.

İzmit’in yaşlıları bowlingde yarıştı

İzmit’in yaşlıları bowlingde yarıştı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber