Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 24 Eylül 2018 - 10:58 Yorum: 0

İzmit’te atık yağ denetimi

İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yapılan atık yağ denetimlerde lokanta, pastane ve restorant gibi iş yerlerinde kullanılan...

İzmit’te atık yağ denetimi

İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yapılan atık yağ denetimlerde lokanta, pastane ve restorant gibi iş yerlerinde kullanılan yağların ölçümleri yapılıyor.

İzmit Belediyesi çevre kirliliğine dikkat çekiyor, doğayı koruyor. Denetimlerde yağların en fazla 3 kez kullanılması konusunda işletme sahipleri uyarılıyor. Belediye yetkilileri, lokanta, pastane ve restoran gibi atık yağ çıkaran kuruluşların bu yağları biriktirerek anlaşmalı lisanslı firmaya vermek zorunda olduklarını hatırlatarak atık yağların teslim edip etmedikleri de kontrol ediliyor. Halen lisanslı firmalarla sözleşme yapmamış kuruluşlarda sözleşme yapmaları konusunda uyarılıyorlar. Uyarıları dikkate almayanlar hakkında Çevre Kanununa göre cezai yaptırım uygulanıyor. İzmit'te toplanan atık yağların biodizel olarak değerlendirildiği de kaydedildi.

İzmit’te atık yağ denetimi

İzmit’te atık yağ denetimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber