Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Ağustos 2016 - 13:48 Yorum: 0

İzmit’te darbe şehitlerine anıt inşa ediliyor

İzmit Belediyesi darbe girişiminde hayatını kaybeden vatandaşlar için anıt inşa ediyor.

İzmit’te darbe şehitlerine anıt inşa ediliyor

İzmit Belediyesi darbe girişiminde hayatını kaybeden vatandaşlar için anıt inşa ediyor.

İzmit Belediyesi tarafından darbe girişiminde şehit olan vatandaşlar için anıt inşa ediliyor. Projesi tamamlanan ve kısa süre içinde yapımına başlanacak olan 15 Temmuz Şehitleri Anıtı için İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'da inşa alanı bulmak için incelemelerde bulundu.

İnceleme gezisinin ardından çalışmalar hakkında bilgi veren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "15-20 gündür Türkiye'nin en ünlü heykeltıraş ve sanatçılarıyla görüştük. Uluslararası platformlarda önemli çalışmalara imza atan Türkiye'nin en ünlü seramik sanatçılarından Cahide Erel tarafından yapılacak olan heykelin yapımına yer belirlenmesinin ardından başlayacağız. Yer tahsisi konusunu bizzat kendim takip ediyorum. Birkaç alternatif yer var. Kahraman şehitlerimiz için en uygun yeri belirleyeceğiz. Anıtımızı başladığımız tarihten itibaren 3 ay içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber