Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Ekim 2016 - 15:54 Yorum: 0

İzmit’te işyeri denetimleri tablet yardımıyla yapılıyor

İzmit Belediyesi'nin kendi geliştirdiği yazılım sayesinde iş yerlerinin denetimleri tablet yardımıyla yapılıyor.

İzmit’te işyeri denetimleri tablet yardımıyla yapılıyor

İzmit Belediyesi iş yeri denetimlerini tablet yardımıyla yapıyor.

İzmit Belediyesi'nin kendi geliştirdiği yazılım sayesinde iş yerlerinin denetimleri tablet yardımıyla yapılıyor. Proje kapsamında kod sistemi yardımı ile iş yerlerine giriş yapılmadan denetimler yapılıyor. İş yerlerine asılan özel kodlarla gerçekleştirilen denetimler esnafı rahatsız etmeden gerçekleşiyor.

Proje hakkında konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Sistem sayesinde belkide esnafımızın kontrolden haberi bile olmayacak. Sistemle istenirse belediyemizin merkeziyle de görüntülü olarak konuşulabilecek. Bu yazılımı Türkiye'de ilk kez biz kendimiz yaptık. Hiçbir masraf yapmadan yazılımı gerçekleştiren arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Bir yaşam yerinde, kurallar çerçevesinde yaşarsak daha düzenli, daha huzurlu, daha adaletli bir yaşam gerçekleşir. Herkes kurallara uymak zorunda. Bir esnafımız kurallara uyuyor, vergisini veriyor, helalinden ekmek parası kazanıyorken, az da olsa bazı kişilerin kurallara uymadan gelir elde etmesi haksız rekabete neden oluyor. O zaman bu kuralları koymanın da anlamı olmaz. Belediyeler olarak halkımız adına zaten görevliyiz. Denetimlerden çekinmememiz gerekir" ifadelerini kullandı.

İzmit’te işyeri denetimleri tablet yardımıyla yapılıyor

İzmit’te işyeri denetimleri tablet yardımıyla yapılıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber