Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 23 Ağustos 2017 - 10:58 Yorum: 0

İzmit’te metruk alanlar temizleniyor

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde vatandaşların hayatını olumsuz etkileyen ve kötü görüntülere sebep olan metruk...

İzmit’te metruk alanlar temizleniyor

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde vatandaşların hayatını olumsuz etkileyen ve kötü görüntülere sebep olan metruk alanlarının temizliğini yapıyor.

İzmit'te duyarsız vatandaşların boş alanlara eski ev eşyaları ve molozları atarak oluşturdukları kirlilik, İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince temizleniyor. Benzer alanların çöplük gibi kullandığı ifade eden belediye yetkilileri, "Kentimize hiç yakışmayan bu tür olumsuzlukların giderilmesi yönündeki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Oluşturduğumuz 10'ar kişilik iki mobil ekip ile girilmeyen sokak cadde ve yer bırakılmıyor. Personellerin bile zor girdiği ara yerlerde hiçbir olumsuzluğa geçit verilmeden temizlikler yapılıyor. Ancak en iyi temizliğin kirletmemek olduğunu bilerek , vatandaşlarımızın çöplerini gelişi güzel atmaması konusunda dikkatli olmaya davet ediyoruz" denildi.

İzmit’te metruk alanlar temizleniyor

İzmit’te metruk alanlar temizleniyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber