Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 02 Haziran 2020 - 16:28 Yorum: 0

İznik Adliyesi’ni su bastı

Bursa'nın İznik ilçesinde şiddetli yağan yağmur sebebiyle ilçe adliyesini su bastı.

İznik Adliyesi’ni su bastı

Bursa'nın İznik ilçesinde şiddetli yağan yağmur sebebiyle ilçe adliyesini su bastı. Çevresi göle dönen adalet sarayı çalışanları içeride mahsur kalırken adliyede işleri olan vatandaşlarda içeriye giremedi.

Bursa'nın İznik ilçesinde dün geceden bu yana etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. İlçede çok sayıda ekili alan sular altında kalırken ilçe merkezinde de bazı bölgeler adeta göle döndü.

Devam eden aşırı yağışlar sebebiyle İznik Adalet Sarayı'nı da su bastı. Adliye binasının etrafı göle dönerken çalışanlar içeride mahsur kaldı. BUSKİ tarafından yağmur suları tahliye edilmeye çalışılırken su basmış yerleşim yerleri ve arazileri de drone ile havadan görüntülendi.

İznik Adliyesi’ni su bastı

İznik Adliyesi’ni su bastı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber