Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 05 Eylül 2018 - 16:33 Yorum: 0

İznik Belediye Meclisi toplandı

Belediye Başkanı Osman Sargın başkanlığında Gençlik ve Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda 5 gündem maddesi karara bağlandı.

İznik Belediye Meclisi toplandı

İznik Belediye Meclisi'nin eylül ayı toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Osman Sargın başkanlığında Gençlik ve Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda 5 gündem maddesi karara bağlandı. Boş kadrolarda derece değişikliklerinin görüşülmesi maddesi meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi. İznik Belediyesi Ülker Aktar Huzurevi'nin Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na devredilmesi maddesi de oy birliği ile kabul edildi.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün müzekkeresi ekinde sunulan plan tadilâtı talebi ve ilgili dilekçeler ile İmar Komisyonunun plan tadilâtlarına dair raporlar da meclis üyeleri tarafından görüşülerek karara bağlandı. Meclise gönderilen dilekçeler ve raporlar incelenmek üzere ilgili komisyonlara havale edilirken, bir sonraki meclis toplantısı 2 Ekim 2018 tarihinde yapılacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber