Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Eylül 2016 - 14:13 Yorum: 0

İznik Belediye Meclisi toplandı

İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi'ndeki meclis toplantısı, Belediye Başkanı Osman Sargın başkanlığında 5 gündem maddesi ile başladı.

İznik Belediye Meclisi toplandı

İznik Belediye Meclisi'nin eylül ayı toplantısı yapıldı.

İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi'ndeki meclis toplantısı, Belediye Başkanı Osman Sargın başkanlığında 5 gündem maddesi ile başladı. Toplantı, ağustos ayı toplantısında alınan karar özetlerinin okunması ile devam etti. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün belediyenin dolu kadrolarında derece değişikliklerinin karara bağlanması ile ilgili yazısı oy birliği ile kabul edildi. Ayrıca İçkili Yer Bölgesi Tespit Komisyonu'na havale edilen içkili yerlerle ilgili dilekçe görüşülerek karara bağlandı. Selçuk Mahallesi'ndeki taşınmazların Spor Genel Müdürlüğü'ne tahsis edilmesi de oy birliği ile kabul edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber