Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 18 Ekim 2017 - 17:03 Yorum: 0

İznik’teki çöplükler yeşil alan oluyor

İznik ve bölgesinin yıllardır vahşi depolama alanı olarak kullanılan Sansarak çöplüğünde temizlik ve düzenleme çalışmaları başladı.

İznik’teki çöplükler yeşil alan oluyor

İznik ve bölgesinin yıllardır vahşi depolama alanı olarak kullanılan Sansarak çöplüğünde temizlik ve düzenleme çalışmaları başladı. Çalışmaların ardından bölge yeşil alan olarak İznik'e kazandırılacak.

İznik Belediyesi'nin girişimleri ile geçtiğimiz yıl çöp döküm alanı olmaktan çıkarılan Sansarak çöplüğünde incelemelerde bulunan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, "Yıllardır vahşi depolama alanı olarak kullanılan İznik çöplüğü söz verdiğimiz gibi artık tarih oluyor. Bizler hemşerilerimize İznik çöplüğü olarak kullanılan bu alanın kaldırılarak bir mesire alanına dönüştürüleceğini ve yeşil bir alan olarak hizmet vereceğini söylemiştik. Biz yüklenici firma yetkililerinden buranın bir an önce temizlenerek düzenlenmesini istiyoruz. Çünkü bizlerde temizlik çalışmalarının ardından buralarda yeşillendirme çalışmalarına başlayacağız. İnşallah önümüzde ki bahara buralarda çiçekler açacak, bu bölge yemyeşil bir doğaya kavuşacak. Güzel ilçemiz İznik ve hemşerilerimiz de buranın kirli havasından, buradan yükselen dumanlardan kurtulmuş olacak. Şimdiden ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Atık Çevre Teknolojileri Saha Sorumlusu Davut Öztürk ise, "Bizler büyükşehir belediyesinin projeleri ve bizlere tanımış oldukları süre doğrultusunda çalışmalarımızı tamamlayarak en kısa sürede teslim etmek istiyoruz. Bizim hedefimiz hava muhalefeti ve herhangi bir olumsuzluk olmaz ise yılbaşına kadar bitirmeyi planlıyoruz" dedi.

İznik’teki çöplükler yeşil alan oluyor

İznik’teki çöplükler yeşil alan oluyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber