Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Mart 2015 - 10:23 Yorum: 0

İZSU'ya yeni bilişim altyapısı

İZMİR (AA) - İZSU'ya, yeni bilişim altyapısı kurulacağı bildirildi.Büyükşehir Belediyesinin açıklamasına göre, İZSU Genel Müdürlüğü, hizmetlerdeki hız ve kaliteyi artırabilmek için...

İZSU'ya yeni bilişim altyapısı

İZMİR (AA) - İZSU'ya, yeni bilişim altyapısı kurulacağı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinin açıklamasına göre, İZSU Genel Müdürlüğü, hizmetlerdeki hız ve kaliteyi artırabilmek için Avrupa’nın önde gelen bilişim firmalarından biriyle sözleşme imzaladı.

"Bütünleşik Bilişim Sistemi" adlı, 7 ayda çalışmalarının tamamlanması planlanan projeyle, saha ekipleriyle kontrol merkezi arasında sürekli online bağlantı kurulacak, hizmet talebi "saniyeler içinde" olay yerine en yakın saha ekiplerine aktarılacak, iş akışı, vezne işlemleri ve faturalandırma sistemi hızlanacak, kağıtsız ofise geçilecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İZSU hizmetlerinden kent halkının en iyi şekilde yararlanmasını sağlamak, arızalara kısa sürede müdahale etmek ve bilgiye ulaşma hızını artırmak amacı taşıyan projenin, çok önemli olduğunu ifade etti.

İZSU Bilgi İşlem Daire Başkanı Ergüven Pasin de sistemin devreye girmesiyle hizmet kalitelerinin daha da artacağını kaydetti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber