Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Asayiş 21 Ekim 2016 - 18:33 Yorum: 0

Jandarma cinayeti cesedin üzerinden çıkan telefon numarası ile çözdü

İzmir'in Bergama ilçesinde, yol kenarında öldürülmüş olarak bulunan Nihat Özgüden'in cinayet şüphelisi 3 kişi jandarma ekiplerince ceset üzerinde çıkan...

Jandarma cinayeti cesedin üzerinden çıkan telefon numarası ile çözdü

İzmir'in Bergama ilçesinde, yol kenarında öldürülmüş olarak bulunan Nihat Özgüden'in cinayet şüphelisi 3 kişi jandarma ekiplerince ceset üzerinde çıkan bir telefon numarası ile yakalandı. Cesedi taşıyan T.Ö.'nün, cinayetin aydınlanması ile Manisa'da eski eşinin nişanlısının öldürdükten sonra güvenlik güçlerine telim olduğu, cinayet şüphelisi olarak aranan F.S.'nin de ikisi cinayet suçundan toplam 21 ayrı suçtan arandığı öğrenildi.

Geçtiğimiz 10 Ekim günü, Bergama ilçesi Zeytindağ Mahallesi'nde bir çiftçi tarafından yol kenarında zeytin tarlasında, ateşli silahla vurularak öldürüldükten sonra Nihat Özgüden'e (53) ait cesedin bulunması ile ilgili Bergama Jandarma Komutanlığı ekipleri araştırma başlattı. Jandarma İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Bergama İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince araştırma derinleştirilmiş, cesedin cebinden çıkan telefon numarasından hareketle, E.Ö. isimli kadına sonrasında ise öldürülen Nihat Özgüden'in birliktelik yaşadığı gazinolarda çalışan Gamze kod adlı B.Ö. isimli kadına ulaşıldı. B.Ö., Dikili ilçesinde bir barda çalışırken jandarma ekiplerince yakalandı. B.Ö. adlı kadın jandarmadaki ifadesinde, Nihat Özgüden ile ayrıldıklarını ve K.A. (16) ile ilişkisi olduğunu, bunu da Nihat Özgüden'e söyleyerek Özgüden'den ayrıldığını ve o günden sonra Özgüden'i bir daha görmediğini söyledi.

Kurgudan cinayet işlenmiş

Jandarma ekipleri K.A.'yı da yakalarken K.A. verdiği ifadesinde, "Daha önce çalıştığım Bergama'da bulunan müzikholün sahibi Ş.T.'ye, Nihat Özgüden telefonla ulaşmış. Ş.T.'den sevdiği B.Ö. ile arasını yapmasını isterken beni de ortadan kaldırmasını istemiş" dediği öğrenildi. Bu olaydan sonra, iddiaya göre, K.A. ile müzikhol sahibi Ş.T.'nin kendi aralarında plan yaparak Özgüden'i çağırdıkları, daha sonra K.A. ile Ş.T.'nin kendi aralarında kurgudan kavga çıkarıp daha önceden karnına kırımızı boyalı poşet bağlayan K.A.'nın karnına Ş.T.'nin bıçağı sapladığı ve öldü süsü verdiği öğrenildi.

Şantaja para istemiş vermeyince öldürmüş

Daha sonra Ş.T., Nihat Özgüden'i Bergama'da bulunan müzikhole getirdiği, Ş.T.'nin Özgüden'den, K.A.'nın öldürme bedeli olarak para istediği, para almayınca da Nihat Özgüden'i önce darp edip aynı günün gecesi de vurduğu ileri sürüldü. Daha sonra Ş.T. arkadaşları T.Ö. ve F.S.'nin yardımı ile araçla Aliağa ilçesinde bir yere götürüp sakladıkları, cesedin çürümeye başlaması üzerine 10 Ekim gecesi cesedi araçla sakladıkları yerden alıp Bergama'da Bakırçay Köprüsünden attıkları öğrenildi.

Şüphelilerden biri eski karısının nişanlısının öldürdükten sonra teslim olmuş

Jandarma İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Bergama İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, cinayetle ilgili Ş.T. ve H.A.'yı yakaladı. Gözaltına alınan 2 şüpheli şahıs, jandarma sorgulamasında çözülerek cinayeti itiraf ettiler. Öte yandan cesedi taşıyarak sakladığı ileri sürülen T.Ö. ise, cinayetin ortaya çıkmasından sonra Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, eski eşinin nişanlısını öldürdükten sonra güvenlik güçlerine teslim olduğu öğrenildi.

Şüphelilerden biri hala aranıyor

Jandarma tarafından cinayet zanlısı olarak bir diğer şüpheli F.S.'nin ise Manisa ve İzmir bölgesinde ikisi cinayet ikisi hırsızlık bir resmi belgede sahtecilik 7 silahlı tehdit 2 kemikleri kıracak şekilde kasten yaralama olmak üzere toplam 21 suçtan halen arandığı öğrenildi. Bergama Cumhuriyet Savcılığınca olayla ilgili olarak tespit edilen Ş.T., H.A., T.Ö. isimli şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, B.Ö., K.A., Ü.T., Y.G. isimli şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber