Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 14 Aralık 2017 - 12:53 Yorum: 0

Jandarma ekipleri drone ile tespit ettiği 101 kaçağı yakaladı

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçiş yapmak isteyen 101 kaçak göçmeni İl Jandarma Komutanlığı'na...

Jandarma ekipleri drone ile tespit ettiği 101 kaçağı yakaladı

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçiş yapmak isteyen 101 kaçak göçmeni İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler drone ile tespit ederek yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, yasa dışı geçişlere karşı önlemlerini sürdüren Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Ayvacık'ın Behramkale köyünün Yeşil Liman ve Kadırga Koyu'nda bir grup kaçak göçmeni drone ile tespit etti. Jandarma ekipleri iki farklı bölgede bulunan yabancı uyruklulara karşı operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Suriye ve Afganistan uyruklu 101 kaçak göçmen yakalandı.

Yakalanan kaçak göçmenler minibüs ve otobüsler vasıtasıyla Ayvacık Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Yakalanan 101 yabancı uyruklu ise Ayvacık Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından Ayvacık Yabancılar Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edileceği öğrenildi.

Operasyonlarda kaçak göçmenleri Ayvacık sahillerine getirdikleri şüphelenilen kapalı kasa 1 kamyonete de el konuldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber