Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 08 Mart 2021 - 16:33 Yorum: 0

Jandarma günlerce iz sürdü, suçluyu yakaladı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama Suçundan 14 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs...

Jandarma günlerce iz sürdü, suçluyu yakaladı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama Suçundan 14 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs jandarmanın takibi sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Eşen Jandarma Komutanlığı ve Fethiye'nin dedektifleri olarak bilinen Fethiye Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) Timleri, Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapma ve Sağlama suçu nedeniyle hakkında 14 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.D. isimli şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Şahsın ilçeye bağlı Çaykenarı Mahallesi'nde bulunan akrabasına geleceği bilgisini alan ekipler, operasyon düzenledi. Jandarma tarafından yakalanan şahıs, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber