Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Ocak 2018 - 15:28 Yorum: 0

Jandarma komandolar zorlu kış şartlarında operasyonda

Tokat İl Jandarma Komutanlığına bağlı komandolar bölücü örgüt mensuplarının kış üstlenmesini önlemek için kırsal alanda arama tarama faaliyetlerine...

Jandarma komandolar zorlu kış şartlarında operasyonda

Tokat İl Jandarma Komutanlığına bağlı komandolar bölücü örgüt mensuplarının kış üstlenmesini önlemek için kırsal alanda arama tarama faaliyetlerine devam ediyor.

Jandarma Genel Komutanlığı sosyal medya hesaplarından Tokat İl Jandarma Komando Taburunun zorlu kış şartlarına rağmen kararlılıkla sürdürdüğü operasyondan fotoğraf kareleri paylaşıldı. Terör örgütlerinin kış üstlenmesini önlemek için kırsal alanda arama tarama faaliyetlerine devam eden komandolar, bölücü terör örgütü mensupları kullanabilecekleri sığınak, barınak, depo ve yasa dışı malzemelerin tespiti ve imhası ile yayla evlerinin kontrolü maksadıyla kırsal alanda keşif, gözetleme ve arama tarama faaliyeti yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber