Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 08 Eylül 2016 - 14:28 Yorum: 0

Jandarma lojmanının girişine bırakılan paket paniğe neden oldu

Tuzla Jandarma Tugay Komutanlığı lojmanının önüne bırakılan paket, polisi alarma geçirdi.

Jandarma lojmanının girişine bırakılan paket paniğe neden oldu

Tuzla Jandarma Tugay Komutanlığı lojmanının önüne bırakılan paket, polisi alarma geçirdi. Yoğun güvenlik önlemleri altında incelenen paketten modem cihazı çıktı.

Tuzla Aydınlı Mahallesi, Aydınlı Yolu Caddesi üzerindeki 3. Jandarma Komando Tabur Komutanlığı kapısında şüpheli paket ihbarı alan emniyet güçleri, olay yerine intikal ederek caddeyi araç trafiğine kapattı. Daha sonra bomba imha uzmanlarını çağıran polis çevrede güvenlik önlemi alarak vatandaşların bölgeye yaklaşmasını engelledi. Bomba imha uzmanlarının müdahale ettiği olayda Jandarma Komutanlığı'nın lojmanları tarafında bulunan giriş kapısı önündeki duvar dibine yerleştirilmiş paketin içerisinden modem cihazı çıktı. Polis daha sonra caddeyi kontrollü olarak araç trafiğine açarak olay yerinden ayrıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber