Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Nisan 2014 - 12:38 Yorum: 0

Jandarma teşkilatının kuruluşunun 175. yıl dönümü

Göksun ilçesinde '175. Yıl Hatıra Ormanı' oluşturuldu

Jandarma teşkilatının kuruluşunun 175. yıl dönümü

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Jandarma Teşkilatını Kuruluşunun 175. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında, Göksun ilçesinde '175. Yıl Hatıra Ormanı' oluşturuldu.

Göksun Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Orman işletme Müdürlüğü ile Karaömer Jandarma Karakol Komutanlığı'nca düzenlenen etkinlik kapsamında, bin 100 adet fidanın toprakla buluşturulduğunu ifade etti.

Pehlivan, amaçlarının 2014 yılı içerisinde 2 milyon fidanı toprakla buluşturmak olduğunu belirterek şunları kaydetti:

"Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 175. Yılı dolayısıyla İlçe Jandarma Komutanlığımız ve Orman İşletme Müdürlüğümüz işbirliği yapılarak 'Hatıra ormanı oluşturmak' için karar aldılar. Bu kararın neticesinde Karaömer Jandarma Komutanlığımızın bahçesine bin 100 adet fidan dikimi geçekleştirdik.  Ağaçlandırma konusu, önemsediği, değer verdiği, katkı sağladığı çalışmalar arasında yer alıyor. Birliklerimizin bulunduğu yerler de ormanlarla muhafaza ediliyor. Ben inanıyorum ki Karaömer Karakolumuzun bahçesinde tesis edilen bu orman yeşerdikçe, büyüdükçe kendi içinde bir değer teşkil edecek, çevreye de olumlu katkıları olacaktır."

Programa, Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı Ali Arı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Abdullah Yaylamış, Kamu Kurum Amirleri ve öğrenciler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber